Punts de vista

Els periodistes Xavi Martínez i Sònia Urbano apropen la màgia d'Eurovisió a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep a les actrius Míriam Iscla i Mercè Arànega i els músics Mayte Martín i Guillem Roma

  • Dissabte 11 de maig, a les 14:05h a La 2 d'RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

El 'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, compta aquesta setmana amb Sònia Urbano i Xavi Martínez, les protagonistes d''Amnèsia' Míriam Iscla i Mercè Arànega, la cantaora Mayte Martín, el músic Guillem Roma i amb l'espectacle 'Cuba vibra'. A més, inclou la secció de teatre de Míriam Tortosa.

Tània Sarrias parla amb Sònia Urbano i Xavi Martínez, els locutors de la Final d'Eurovisió, la qual per primera vegada en la història de RTVE es retransmetrà en català. També, ens acompanyen Míriam Iscla i Mercè Arànega, dues de les protagonistes d''Amnèsia'. Aquesta comèdia del dramaturg Nelson Valente es podrà gaudir fins al 2 de juny a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya.

La música també estarà present de la mà de la compositora i cantaora de flamenc Mayte Martín, que arriba al plató de 'Punts de Vista' per presentar 'Tatuajes', el seu últim disc. A més, aquest dissabte, Guillem Roma presenta el seu nou àlbum, titulat 'Postureo Real'. I l'escenari es convertirà en una festa amb 'Cuba Vibra', l'espectacle de la companyia Lizt Alfonso Dance Cuba que arriba al Teatre Victòria de Barcelona fins al 26 de maig.

I com sempre, no poden faltar les nostres col·laboracions. Aquesta setmana Míriam Tortosa amb la seva secció dedicada al teatre. 

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz