L'amor i el sexe protagonitzen aquesta setmana 'Farem el que podrem' i 'Això no és Suècia'

  • El programa que presenta Gemma Nierga parla de la importància de l'educació sexual

  • A 'Això no és Suècia', la Mariana intenta reanimar la intimitat de la parella

  • Dissabte, 27 d'abril, a les 20:55h 'Això no és Suècia' i a les 21:35h 'Farem el que podrem' a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Comunicació - RTVE Catalunya
2 min.

El vespre dedicat a la criança de RTVE Catalunya se centra aquesta setmana en les relacions afectives i el sexe durant la criança amb l'emissió del capítol 'L'amor i el sexe', de l'espai de producció pròpia 'Farem el que podrem', presentat per Gemma Nierga, i 'El sexe' d''Això no és Suècia', la sèrie dirigida i protagonitzada per Aina Clotet.

'Farem el que podrem' 2: Amor i sexe

El quart capítol de 'Farem el que podrem' tracta la importància de l'educació sexual. Gemma Nierga en parla amb Judit Mascó i Jordi Basté. La model i el periodista ens expliquen com ha canviat l'educació sexual que ells van rebre dels seus pares, quan la sexualitat era un tema tabú, i com ho han tractat ells amb les seves filles, d'una manera molt més natural i fluida.

La sexòloga Elena Crespi Asensio i la presidenta de la Federació Espanyola de Societats de Sexologia, Francisca Molero, donen consells a les famílies per abordar aquestes qüestions a casa.

Gemma Nierga presenta 'Farem el que podrem'

Amb la periodista i assessora d'imatge Marta Pontnou i la seva filla, la Constança, es descobreix com és d'important treballar l'autoestima. La parella formada per Adrià Mas i Òscar Expósito explica al programa com enfoquen aquest tema amb els seus fills.

Els primers amors també són molt presents en aquest capítol. Com es viuen els primers enamoraments? I les primeres relacions? I com ho viuen els pares i mares? Les expertes expliquen que és molt important validar els sentiments de les criatures i acompanyar-los.

'Això no és Suècia' 2: El sexe

Això no és Suècia

La Mariana intenta revifar la intimitat de la parella, últimament desatesa, però en Samuel se n'escapoleix, centrat a treballar d'amagat. L'Annika surt finalment de casa i, amb la Mariana, sorgeix una incipient amistat. La Mariana fantasieja, morbosa, amb preguntar-li què li va passar al seu fill.

 

 

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz