Aquí parlem

'Aquí parlem' se centra en l'economia de la campanya del 12M

  • Lluís Falgàs en fa anàlisi amb l'economista i politòleg Xavier Ferrer i la periodista Laura Pous

  • Dissabte, 27 d'abril, a les 20:30h al Canal 24horas i a RTVE Play Catalunya

Comunicació - RTVE Catalunya
1 min.

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre el diumenge a les 19:30h al Canal 24horas.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', analitza la campanya electoral que tot just comença de la mà de Xavier Ferrer, economista i politòleg, i Laura Pous, periodista especialitzada en temes econòmics. Falgàs també pararà esment a l'anunci de Pedro Sánchez.

Laura Pous és la cap d'Economia de l'ACN

'Aquí parlem' analitza la campanya de les eleccions catalanes del 12 de maig en clau econòmica. L'espai dirigit per Lluís Falgàs se centra en els aspectes de les eleccions del 9 de juny. Ho farà amb la cap d'Economia de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Laura Pous, i el president de la Comissió d'Economia Internacional i Unió Europea del Col·legi d'Economistes de Catalunya, Xavier Ferrer.

Xavier Ferrer, del Col·legi d'Economistes de Catalunya

Lluís Falgàs pararà esment a l'anunci de Pedro Sánchez, que ha trasbalsat l'actualitat política de la setmana i que sens dubte marcarà la campanya electoral.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz