Va de verd

'Va de verd' estrena temporada amb 'Cinema i plantes'

  • Maria Gómez enceta la quarta temporada parlant de les plantes més famoses i conegudes de la cinematografia

  • Diumenge, 14 d'abril, a les 13:45h a La 2

  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

RTVE CATALUNYA
2 min.

'Va de verd' és el programa de RTVE Catalunya dedicat a les plantes, l'horticultura i la jardineria. Conduït per Maria Gómez i dirigit per David Ruiz, s'emet els diumenges a La 2.

'Va de verd' estrena nova temporada amb una recapitulació de títols cinematogràfics on les plantes hi figuren especialment. Veurem que al cinema i la televisió les plantes hi són molt presents. A banda del cinema, la Maria Gómez repassarà les plantes que apareixen o directament protagonitzen els videojocs. 

Des dels inicis de la imatge en moviment, les plantes han estat les grans protagonistes de les pantalles i continuen sent-ho avui, en els diferents nous formats.

El crític cinematogràfic Alberto Rey desglossa les cintes més 'verdes' del cinema. Ho té molt clar: les plantes han estat des del principi molt presents a les nostres pantalles, de vegades com a decorat però també com a protagonistes. És curiós que a les plantes se’ls hagi atribuït sovint un paper negatiu en el cinema, figuren a un munt de pel·lícules de terror i de ciència ficció.            

Quarta temporada de 'Va de verd'

La quarta temporada del programa comptarà amb la presència de dos reputats experts en intel·ligència vegetal Paco Calvo i Stefano Mancuso, el crític cinematogràfic Alberto Rey i la greenfluencer Clara Redondo, guanyadora de la primera edició del Premi Moly, un guardó que atorga el programa i que aquest octubre se celebrarà la segona edició.

Aquesta temporada, a més d'intel·ligència vegetal, cinema i plantes, també es tractaran temes de salut, tan pel que fa a les plantes remeieres com per la salut que proporciona fer un hort, la teràpia hortícola i un bany de bosc. També es parlarà de com deixar de ser un mata plantes, de l'especial relació dels més petits amb la natura, de la màgia i el misticisme del regne vegetal i de la riquesa i fragilitat de la vegetació del Delta de l'Ebre. I com sempre, conduït per la María Gómez, amb els consells dels experts del programa, els molys.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz