Documental

RTVE Catalunya estrena el documental 'Terenci. La fabulació infinita'

  • A través del testimoni d'amistats i familiars més propers es dibuixa el prisma de les mil cares que va ser Terenci Moix

  • Hi apareixen diverses personalitats com la fotògrafa Colita, el polifacètic Boris Izaguirre o els seus amics Ana Maio i Luis Antonio de Villena

  • Diumenge, 5 de novembre, a les 00h a La 1 i aRTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

El documental coproduït per RTVE Catalunya, juntament amb Filmin i Mañana, està dirigit per Marta Lallana, amb guió d'Álvaro Augusto.

Diumenge RTVE Catalunya estrena el documental 'Terenci. La fabulació infinita' que repassa la vida i obra d'un dels escriptors més estimats de la nostra història. S'emetrà després de 'La pel·lícula de la setmana' a La 1.

El polifacètic Boris Izaguirre, amic de Terenci Moix RTVE Catalunya

'Terenci. La fabulació infinita' és el documental definitiu sobre una de les figures més rellevants i populars de la literatura i la televisió a Espanya en la segona meitat del s. XX. Un recorregut per la seva vida personal i la seva obra literària a través dels seus amics. Hi apareixen alguns dels testimonis més propers a l'autor que, a través d'entrevistes i anècdotes, dibuixen el prisma de les mil cares que va ser Terenci, com la fotògrafa Colita, el polifacètic Boris Izaguirre, els seus amics Ana Maio i Luis Antonio de Villena, la seva fillola Anaïs Schaaff i les seves exparelles Enric Majó i Pablo Parellada. Un total de gairebé 20 entrevistats que han volgut posar veu a la història de Terenci Moix.

La fotògrafa Colita, amiga de Terenci Moix rtve catalunya

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz