Eleccions municipals 28M

RTVE Catalunya cobreix el tancament de campanya i la jornada electoral del 28 de maig

  • El 28M els serveis informatius de TVE Catalunya faran desconnexions a La 1 amb l'última hora de la jornada

  • Ràdio 4 emet avui un programa especial de tancament de campanya i un diumenge per seguir i avaluar l'escrutini

  • Des de RTVE Play Catalunya, s'actualitzarà el portal dedicat al 28M amb el minut a minut del recompte de vots

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
3 min.

RTVE Catalunya encara el final de campanya amb un ampli dispositiu per cobrir el tancament i la jornada de les eleccions municipals del 28M. Un centenar de persones de redacció, producció, càmeres i tècnics participaran en la cobertura dels serveis informatius de TVE, RNE i RTVE Play Catalunya per acostar la informació de final de campanya i el minut a minut de la jornada electoral i l'escrutini.

Tancament de campanya

Avui, Ràdio 4 ofereix un programa especial amb motiu del final de la campanya. A les 22:00h, i conduït per Andreu Viñas, l'espai comptarà amb connexions en directe amb els actes més significatius dels partits arreu del territori. També a RNE 5 s'emetrà un programa especial, a les 19:45 hores, en desconnexió per a Catalunya, i presentat per Rosa Maria Quitllet.

Per la seva banda, el programa de TVE Catalunya 'El Vespre', que presenta Quim Barnola, connectarà amb les seus dels partits i farà balanç de la campanya de la mà dels periodistes Josep Martí, Toni Bolaño i Jordi Cabré.

28M Jornada electoral

El diumenge 28 de maig, i durant tota la jornada, Ràdio 4 farà seguiment als butlletins informatius del desenvolupament de les votacions, amb connexions a un col·legi electoral del barri del Poble Nou de Barcelona. A les 20 hores començarà un programa especial, també per RNE 5, conduït per Sònia Urbano i Andreu Viñas, en el qual seguiran l'escrutini en directe, connectaran amb les seus dels principals partits. També intentaran fer una radiografia del mapa polític que deixaran els comicis amb una taula d'anàlisi en què participarà l'assessor de comunicació Carles Fernández i els periodistes Imma Lucas i Lluís Falgàs. Els serveis informatius de RNE Catalunya també col·laboraran durant tota la jornada seguint la informació que generi la jornada per als especials que emetrà RNE.

TVE Catalunya farà una cobertura especial a 'L'Informatiu', a les 14h per La 1, on recollirà el més important de la jornada de votacions amb connexions amb col·legis electorals de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. També oferirà desconnexions a La 1 a les 15:55 h, les 20:25 h i al voltant de la mitjanit. Els serveis informatius també participarà en els especials de la jornada i de la nit electoral, en els quals se seguirà el recompte, els resultats i les valoracions dels partits, amb connexions des de les seus dels partits.

Els mitjans digitals de RTVE Catalunya també es bolcaran diumenge en la cobertura de la jornada i en l'escrutini des del portal informatiu dedicat als comicis del 28M de RTVE Play Catalunya i el compte de Twitter de RTVE Notícies.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz