La Ruïna

Santi Millán, aquesta setmana a 'La Ruïna'

  • L'actor explica a Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull una anècdota que recorre mig món

  • Dimarts, 2 de maig, a les 23:30h a La 2 de RTVE Catalunya

  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'La Ruïna' és una producció de RTVE Catalunya en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio). Conduït per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, s'emet els dimarts a la nit a La 2, després de 'Cachitos de hierro y cromo'.

Aquesta setmana a 'La Ruïna', els còmics Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull escolten la ruïnosa història de l’actor Santi Millán tractant de travessar fronteres amb el passaport caducat. A més, el públic ha de triar la història més ruïnosa entre una anècdota de terror que barreja autoritats, avions i una parella amb molta paciència.

L'actor Santi Millán explica aquesta setmana a 'La Ruïna', presentat per Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, una ruïna molt internacional.

L'actor Santi Millán és el convidat de 'La Ruïna' RTVE Catalunya

Per la seva banda, el públic de 'La Ruïna' explica els perills de menjar torró a un festival de música, com fer passar vergonya a un massatgista, com una feina propera a l’esclavisme acaba en una mena de vacances, nits de festa que se’n van de les mans, com viatjar amb pocs diners de vegades et pot sortir molt car i la complexitat de fer un salt mortal.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz