RTVE Catalunya recorda Terenci Moix en el 20è aniversari de la seva mort

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

RTVE Catalunya commemora la figura de Terenci Moix amb motiu del 20è aniversari de la seva mort. Estrenarà al setembre el documental 'Terenci: la fabulació infinita' en coproducció amb Filmin, mentre que a RTVE Play Catalunya ja està disponible una col·lecció amb els millors programes on va participar l'escriptor català.

'Terenci: la fabulación infinita'

La sèrie documental 'Terenci: La fabulació infinita', repassa la vida i obra d'un dels escriptors més estimats de la nostra història. Actualment en fase de rodatge, hi apareixen alguns dels testimonis més propers a l'autor que, a través d'entrevistes i anècdotes, dibuixen el prisma de les mil cares que va ser Terenci, com la fotògrafa Colita, el polifacètic Boris Izaguirre o alguns dels seus familiars més propers. Un total de gairebé 20 entrevistats que han volgut posar veu a la història de Terenci Moix.

La fotògrafa Colita, amiga de Terenci Moix rtve catalunya

El documental coproduït per RTVE Catalunya, juntament amb Filmin i Mañana, està dirigit per Marta Lallana, amb guió d'Álvaro Augusto.

RTVE Play Catalunya estrena la col·lecció '20 anys enyorant el faraònic Terenci Moix'

La col·lecció recupera alguns dels reportatges, imatges inèdites i documentals sobre la seva persona fets a RTVE Catalunya, així com el programa 'Terenci a la fresca' on va entrevistar a nombrosos personatges de la cultura i la societat catalana de la època.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz