Premis Sant Jordi 2023

Comencen les votacions per triar els premis 'Roses de Sant Jordi'

  • Des d'avui ja es poden votar en línia els guardons que completen el palmarès dels Premis Sant Jordi de Cinematografia

  • Fins al 15 de març els oients de Ràdio 4 podran escollir a parer seu la millor pel·lícula espanyola i estrangera al web de RNE Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

Han començat les votacions per escollir les Roses de Sant Jordi, els guardons del públic que completen el palmarès dels 67 Premis Sant Jordi de Cinematografia. Els oients de Ràdio 4 podran escollir la millor pel·lícula espanyola i estrangera al portal de RNE Catalunya.

El jurat professional ha decidit atorgar a 'As bestas', de Rodrigo Sorogoyen i participada per RTVE, el premi a la millor pel·lícula espanyola, i 'Top gun: Maverick', de Joseph Kosinski, a la millor producció estrangera. Luis Zahera, Anna Castillo, Tilda Swinton i Austin Butler han estat reconeguts amb els guardons a millors intèrprets. 'Cinco lobitos', d'Alauda Ruiz de Azúa, ha estat considerada la millor òpera prima i el cineasta Gerardo Herrero recollirà el premi Sant Jordi a la Indústria Cinematogràfica.

Premis Roses de Sant Jordi 2023: pel·lícules candidates RTVE

Des d'avui i fins al 15 de març els oients poden votar quines són, a parer seu, les millors pel·lícules espanyola i internacional del 2022. Les cintes finalistes són:

En la categoria de pel·lícules espanyoles '

En la categoria de pel·lícules estrangeres

RNE Catalunya lliurarà també el premi a la trajectòria i el premi d'honor.

La cerimònia d'entrega dels 67 Premis RNE Sant Jordi de Cinematografia 2023 serà el dimarts 25 d'abril al Teatre Lliure.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz