Únics

Núria Espert, protagonista aquesta setmana a 'Únics'

El programa recupera les primeres col·laboracions per a RTVE de l’actriu i directora teatral catalana més internacional

Dissabte, 29 d'octubre, a les 12:35 h a La 2

Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'Únics' és el nou programa de RTVE Catalunya dedicat a perfils biogràfics. Dirigit per Joan Sella i realitzat per Pere Olivella, s'emet els dissabtes a La 2.

'Únics' dedica el programa d'aquesta setmana a l'actriu i directora teatral, Núria Espert. Recuperant les primeres col·laboracions per a RTVE d'una de les intèrprets més internacionals de l'escena catalana.

La podrem veure en el seu paper a 'El mito de Fausto', de Claudio Guerin (1967) i el seu recital en off d'un fragment de 'Llanto por la muerte de Ignacio Sánchez Mejías', de Federico García Lorca, que apareixia al programa 'Toros y literatura', del 1960.

Nascuda a Hospitalet de Llobregat, Núria Espert va debutar als escenaris quan tenia 6 anys. Amb 14 anys ja representava obres de teatre alhora que estudiava idiomes i música. Va interrompre els estudis de dansa per formar part de la secció infantil del teatre Romea, i quan tenia 17 anys va triomfar amb 'Medea'.

Al llarg de la seva carrera, va protagonitzar més de 50 obres de teatre i va actuar en prop de 15 programes de televisió, a més d’una vintena de pel·lícules. Entre d’altres guardons, el 1984 va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Teatre i el 2015 amb el Premi Nacional de Cultura.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz