RTVE Catalunya

RTVE Catalunya estrena 'Va de verd', el nou programa dedicat a les plantes

El nou programa està presentat per la periodista María Gómez i comptarà amb consells de nombrosos col·laboradors, coneguts a l'espai com a 'molys'

Diumenge, 18 de setembre, a les 14:00 h a La 2

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'Va de verd' és el nou programa de RTVE Catalunya dedicat a les plantes. Presentat per Maria Gómez i dirigit per David Ruiz i Salvador Rich, s'emet els diumenges a La 2.

'Va de verd' és el nou programa amb informació sobre plantes i horticultura, presentat per Maria Gómez. Amb col·laboracions d’alguns famosos influencers i d'altres menys coneguts, tots plegats donaran els millors consells sobre jardineria, horts urbans, plantes d'interior i sobretot, parlar de 'verd'. Sabeu per què un cactus es torna groc? O una tomaquera no té fruit? El programa donarà resposta a aquestes i altres qüestions que genera la cura de les plantes.

María Gómez conductora del programa 'Va de verd' RTVE CATALUNYA

RTVE Catalunya ja va emetre durant la dècada dels 60 els consells sobre botànica del Pare Vicenç Mundina, i precisament, a aquest expert en plantes dedicaran el primer capítol del programa. Els altres protagonistes seran els 'molys', que és el nom amb què els grecs anomenaven a una planta imaginària. Al programa els 'molys' seran tots els qui oferiran els seus consells o idees per a que, siguin on siguin, les nostres plantes facin més goig.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz