175 anys Liceu

'Punts de vista' celebra els 175 anys del Liceu

  • La soprano Natàlia Perelló, la mezzo soprano Gema Hernández i la pianista Veronique Werklé interpretaran 'Sull’aria...Che soave zeffiretto', de 'Le nozze di Figaro'

  • Las Migas presentaran l'últim single del seu nou àlbum, 'Libres'

  • Dimarts, 5 d'abril, a les 18:10h a La 2

  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

El programa cultural diari de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet de dilluns a divendres i els diumenges a La 2.

'Punts de vista' celebra, dimarts, el 175è aniversari del Gran Teatre del Liceu, des de la Sala dels Miralls. Un programa especial, en directe, ple d'actuacions, entrevistes i reportatges centrats en la història i la tasca del Liceu.

Tània Sarrias entrevistarà Valentí Oviedo, director general de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, i Víctor García de Gomar, director artístic de la Fundació Gran Teatre del Liceu, per parlar de la història i el futur del teatre. També, la soprano Natàlia Perelló i la mezzo soprano Gema Hernández, acompanyades al piano de Veronique Werklé, presentaran una de les òperes que s'està a punt d'estrenar: 'Le nozze di Figaro' de Mozart.

A més, el programa comptarà amb l'actuació dels ballarins: Bea Villabol, Roberto Olivan, Rita Nouvel, Mercedes Recacha i Pol Jiménez, de l'Associació Professional de Dansa de Catalunya, que interpretaran 'Tú que vienès a rondarme' de Maria Arnal i Marcel Bagès . I el grup Las Migas presentaran l'últim senzill del seu nou àlbum, 'Libres'.

Judit Martín, Txell Sust i Míriam Tortosa al Liceu rtve catalunya

Tània Sarrias també parlarà amb l'actriu Cristina Brondo i comptarà amb les col·laborades del programa: la Judit Martín, que ens portarà les seves 'perles culturals'; la Txell Sust, que repassarà l'actualitat musical, i la Míriam Tortosa, que ens parlarà de les darreres estrenes teatrals.

Per acabar, el programa emetrà dos reportatges relacionats amb el Liceu, la seva història i la seva gent: el primer, presentarà l'equip de sastreria que explicarà com és un dia en la seva feina, i el segon és un repàs de les actuacions que es fan a Liceu quan no són òperes.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz