Efecte Collins

Roba Estesa, a 'Efecte Collins'

  • Una banda femenina i combativa que lluita contra les etiquetes

  • Dissabte, 2 d'abril, a les 13:40h a La 2

  • Tots els continguts a RTVEPlay.cat

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

El programa de música de La 2, 'Efecte Collins', mostra amb cura propostes d'artistes ben diferents i alhora referencials a Catalunya. Dirigit per Gonzalo Bello, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Efecte Collins', el grup Roba Estesa interpreta tres temes del seu últim àlbum 'Rosa permanent': 'Oceà', 'Insectes de marbre' i 'Mostra l'animal', i 'Cendres i plaers', del disc 'Dolors'.

Moment de l'actuació de Roba Estesa rtve catalunya

Roba Estesa és una banda femenina i combativa que lluita contra les etiquetes, per crear un espai segur davant del masclisme. Van començar l'any 2013, tot i que havien format un projecte musical com a 'Ai Carai!' l'any 2011. El grup té tres pilars fonamentals: el foment i la reivindicació del feminisme transversal, estimar i cuidar l'àmbit local, i entendre que actuar de forma col·lectiva, legitima qualsevol lluita social i la porta a l'èxit.

S'han convertit en la veu d'una generació que, tenint-ho tot en contra, vol capgirar la situació per treure'n profit. Després de 10 anys als escenaris, reconeixen que han evolucionat igual que el món de la música i les seves vides.

Roba Estesa tocarà en directe quatre cançons rtve catalunya

A 'Efecte Collins', Roba Estesa interpreta tres temes del seu últim àlbum 'Rosa permanent', on apel·len al col·lectiu: 'Oceà', 'Insectes de marbre' i 'Mostra l'animal'. També tocaran una de les cançons de l'àlbum 'Dolors', 'Cendres i plaers'.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz