Punts de vista

El musical 'Cantando bajo la lluvia' i el grup Rambalaya, a 'Punts de vista'

  • Judit Martín portarà una selecció de curiositats culturals trobades a les xarxes socials a la secció 'Perles culturals'

  • Divendres, 24 de setembre, a les 19:10h a La 2

  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2.

'Punts de vista' comptarà aquesta setmana amb els protagonistes de 'Cantando bajo la lluvia' i el grup Rambalaya. A més, la secció de la Judit Martín, les exposicions del Tricicle i Balenciaga i les novetats del Festival de San Sebastián.

Divendres Tània Sarrias parlarà amb els protagonistes del musical 'Cantando bajo la lluvia', Iván Labanda, Diana Roig i Ricky Mata i el director Manu Guix, que s'ha estrenat al setembre al Teatre Tivoli. A més, els actors, amb Guix al piano, interpretaran 'Good morning'.

A plató 'Punts de vista' comptarà amb l'actuació del grup de Rhythm & Blues dels anys 50-60, Rambalaya, que tocarà 'Chip on your shoulder'.

El grup Rambalaya rtve catalunya

La Judit Martín farà la seva secció 'Perles culturals' on mostrarà curiositats culturals que ha trobat a les xarxes socials i internet. A més, el programa visitarà l'exposició del Tricicle amb Carles Sans, repassarà el Festival de San Sebastián i recorrerà la mostra sobre Balenciaga al Museu del Disseny de Barcelona.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz