Perduts en el temps

El somni etern, aquest dimarts a 'Perduts en el temps'

  • Anna Bertran visita diversos emplaçaments funeraris, com el cementiri vell d'Olesa de Montserrat o l'illa de Reixac

  • Dimarts, 3 d'agost, a les 18:15h a La 2 de RTVE Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'Perduts en el temps' és una manera amena d'explicar la història fent que l'espectador se senti una mica explorador i aventurer. El programa de La 2 està dirigit per David Fernández de Castro i presentat per Anna Bertran.

'Perduts en el temps' recupera aquesta setmana el capítol on l'Anna Bertran coneix alguns emplaçaments funeraris de diverses cultures i descobreix les seves creences i litúrgies.

Quan algú mor s'acaba una vida, però també desencadena un seguit de ritus que van lligats amb les nostres creences. Avui en dia, sembla que vivim apartats d'aquest fet biològic, però fins no fa gaire, ocupava un lloc central en les nostres vides.

Al llarg del temps les creences i els ritus funeraris han evolucionat, i per això avui l'Anna Bertran visita diversos indrets on els seus ocupants creien en la reencarnació, la vida en el més enllà o, simplement, que allò era un punt i final, com el cementiri vell d'Olesa de Montserrat, l'illa de Reixac a la ciutat ibèrica d'Ullastret, la Torre dels Escipions o el Cementiri dels Jans.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz