Eleccions 14-F

Debat electoral amb els principals candidats del 14F, aquest diumenge a RTVE

  • Serà una emissió d’àmbit estatal pel Canal 24horas i Radio 5

  • A Catalunya, també es podrà seguir per La 1, Ràdio 4 i rtve.cat

COMUNICACIÓ - RTVE Catalunya
2 min.

L'inici de la campanya electoral també es podrà seguir en un programa especial de 15 minuts pel Canal 24h, dijous vinent a la mitjanit.

Els nou principals candidats de les eleccions autonòmiques al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer participaran en el primer debat electoral televisat d'aquests comicis. Serà una trobada de gran rellevància tenint en compte que es produeix només tres dies després d'haver donat el tret de sortida a l'inici de la campanya electoral. El debat s’emetrà en directe a RTVE aquest diumenge a les 22:05h. Moderat pel periodista Xabier Fortes, es podrà seguir pel Canal 24horas i Radio 5, i a Catalunya també per La 1, Ràdio 4 i rtve.cat.

Participaran en el debat els principals candidats dels partits polítics: Carlos Carrizosa per Ciutadans (Cs), Àngels Chacón pel Partit Demòcrata de Catalunya (PdeCat), Pere Aragonès per Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Salvador Illa pel Partit Socialista de Catalunya (PSC), Jéssica Albiach per Catalunya en Comú (CatComú), Carles Riera per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Alejandro Fernández pel Partit Popular (PP), Laura Borràs per Junts per Catalunya (JxC) i Ignacio Garriga per Vox. Tots ells, tindran 1 hora i 50 minuts per desenvolupar les respectives propostes en matèria de sanitat, la gestió de la pandèmia, economia, l’encaix de Catalunya a Espanya, i els possibles pactes postelectorals.

En els propers dies, RTVE Catalunya oferirà també debats territorials amb els candidats de cada demarcació: Tarragona, Girona i Lleida. Seran espais conduïts per la periodista Marta Sugrañes i que s'emetran pel Canal 24h de 19:00h a 20:00h, just abans de l'informatiu 'El Vespre' a La 2.

Tot plegat, se suma a les entrevistes electorals que conduirà la periodista Gemma Nierga a 'El Cafè d'idees' (La 2 i Ràdio 4) amb els principals líders de cada partit. Així mateix, aquests candidats també podran explicar-se al programa de 'La Hora de la 1' conduït per Mónica López i a ‘Las Mañanas de RNE’, amb Íñigo Alfonso.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz