Obrim fil

Les addiccions, a debat, a 'Obrim fil'

  • Comptarà amb el doctor en psicologia Manuel Armayones i amb el xef Raül Balam

  • Hi participaran com a analistes Estel Solé, Víctor Amela, Samanta Villar i David Balaguer

  • Dijous, 28 de gener, a les 23:10h a La 1 de RTVE Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'Obrim fil' el debat social de RTVE Catalunya conduït per Xavier Sardà i Ana Boadas. S'emet els dijous a La 1, després de la sèrie 'Cuéntame cómo pasó'.

'Obrim fil' debat sobre les addiccions, estem enganxats al mòbil, a les compres, als videojocs, a l'esport, al sucre…? Per parlar sobre aquestes qüestions Xavier Sardà comptarà amb analistes, convidats i testimonis.

Sardà entrevistarà Manuel Armayones, doctor en Psicologia i expert en salut electrònica, i el xef Raül Balam. També parlarà sobre les addiccions amb l'estilista Erik Putzbach que està enganxat a les compres, a prendre el sol i als retocs estètics. A més, amb el nutricionista Alejandro Bradshaw, llicenciat amb medicina tradicional xinesa, analitzarà l'addicció al sucre.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes l'actriu i escriptora Estel Solé, el periodista i escriptor Víctor Amela i els periodistes Samanta Villar i David Balaguer.

'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis durant el programa, com Antònia Batlle que està enganxada al mòbil i a les xarxes, Belén Pagés que va portar la seva filla a teràpia per tractar l'addicció al mòbil o Rafel Beltrán enganxat al culturisme.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz