Imprescindibles

'Imprescindibles' estrena 'Eduard Punset. La urgencia del tiempo'

  • Un viatge vital al costat d'un economista, polític i divulgador científic que intenta apoderar-se del temps

  • Personalitats d'àmbits molt diferents ajuden a descobrir una figura tan polièdrica com canviant al llarg de la seva vida

  • Va presentar i dirigir durant 18 temporades el programa de divulgació científica 'Redes' de TVE

  • Un documental de producció pròpia de Blanca Flaquer i Pilar Ruiz

  • Diumenge, 6 de desembre, a les 21:30h a La 2

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

Eduard Punset busca en totes les etapes de la seva vida anticipar-se al futur i millorar la vida de les persones, trobar què les fa felices. Aquest 'Imprescindibles' és un viatge vital al costat d'un economista, polític i divulgador científic, que intenta apoderar-se del temps per oferir el millor de si mateix a la societat i aconseguir que la ciència irrompi en la cultura popular. Més d'un milió de llibres de divulgació venuts i 18 anys d'emissió de 'Redes' a TVE, corroboren el seu èxit.

Des de la curiositat, l'optimisme i una capacitat increïble de feina, Punset aconsegueix que la ciència arribi a moltes més llars, augmentin les vocacions i juguin un paper molt més important al nostre país.

Personalitats d'àmbits molt diferents: familiars, amics, científics, polítics i humoristes ajuden, a 'Eduard Punset. La urgencia del tiempo', a descobrir una figura tan polièdrica com canviant al llarg de la seva vida. Material inèdit familiar i del making off dels rodatges de 'Redes' mostren un Punset íntim i real que malgrat tot no traeix al seu propi personatge.

Plató de 'Redes' al centre de producció de RTVE Catalunya rtve

El documental compta amb entrevistes a Suzel Bannel, la seva dona; Candela Moro, la seva neta; Antonio Garrigues Walker; Federico Mayor Zaragoza; Emili Rosales, el seu editor; Ferran Monegal; José Mota; Andreu Buenafuente; Teresa Barro, amiga i vídua de company de la BBC; Pilar de Yzaguirre; Miguel Rabal, amic personal; Pere Estupinyà, director i presentador de 'El cazador de cerebros' i coordinador científic de 'Redes'; Esther Juncosa, gestora; Magda Vargas, productora i assistent personal; Javier Tejada, catedràtic de física de la Universitat de Barcelona; Álvaro Pascual-Leone, catedràtic de Neurologia de Harvard; Tali Sharot, experta en optimisme de la University College of London; Pedro Guitián, membre de Foro; i Alexandre Sasplugas i Julià Solà, amics de la infància.

'Eduard Punset. La urgencia del tiempo' és un documental de Blanca Flaquer i Pilar Ruiz; producció d'Agustí Guimerà, Fali Álvarez i Lourdes Rodríguez; producció executiva d'Irene Marín; imatge i so Ilde Urban, Manel Urban, Toni Mateo, Ramón Dorado, Cristian Marín, Juan Francisco Lage i Santiago Aguilar; edició i postproducció de Juanjo Nieto; disseny gràfic de Toni Carbajo; sonorització de Fernando Pequeño; ambientació musical de Gerard Gual; i serveis de Documentació RTVE. Direcció 'Imprescindibles' Ana Peláez.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz