Punts de vista

Carlos del Amor, Bruna Cusí i Ana Locking, a 'Punts de vista'

  • El programa comptarà amb les seccions de lectura d'Olga Ruíz i de cinema de Desirée de Fez

  • Divendres, 13 de novembre, a les 19:10h i diumenge, 15 de novembre, a les 14:45h a La 2

1 min.

El programa cultural de producció pròpia de RTVE Catalunya, 'Punts de vista', presentat per Tània Sarrias i dirigit per Montse Tejera, s'emet els divendres al vespre a La 2 i es torna a emetre els diumenges al migdia.

Aquesta setmana 'Punts de vista' parlarà amb Carlos del Amor, Bruna Cusí i Ana Locking i comptarà amb l'actuació en directe de Gemma Humet i les seccions de cinema i de lectura.

Tània Sarrias parlarà per videotrucada amb Carlos del Amor, periodista de RTVE, que ha guanyat el premi Espasa 2020 pel seu assaig 'Emocionarte. La doble vida de los cuadros'. També entrevistarà Bruna Cusí, actriu que ha estrenat a Madrid una obra de teatre i està a punt d'estrenar dues pel·lícules: 'La Vampira de Barcelona' i 'La reina de los Lagartos'.

'Punts de vista' parlarà per videotrucada amb la dissenyadora Ana Locking, guardonada amb el Premi Nacional de Disseny del Ministeri de Cultura.

El programa emetrà un reportatge de l'exposició de 'Dones a les ones' i inclourà la secció de cinema amb la crítica Desirée de Fez i la secció del 'Club de Lectura' amb l'Olga Ruíz.

Per acabar, Tània Sarrias parlarà amb la cantant Gemma Humet que interpretarà al plató la cançó 'Ales al vent'.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz