Obrim fil

La maternitat a debat a 'Obrim fil'

  • Hi participaran com a analistes Estel Solé, Jordi Graupera, Samanta Villar i Nuria Chinchilla

  • Dijous, 5 de novembre, a les 23:05h a La 1

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'Obrim fil' debatrà dijous sobre la maternitat. El programa tractarà la decisió de tenir fills, la baixa natalitat, si hi haurà un baby boom després de la Covid-19, el negoci de la congelació d'òvuls, la fecundació artificial i la gestació subrogada.

Xavier Sardà entrevistarà Albert Esteve, director del Centre d'Estudis Demogràfics (CED); l'escriptora Júlia Bacardit, autora de 'El preu de ser mare', i el ginecòleg Ramon Aurell, responsable de la Unitat de Reproducció Assistida de l'Hospital Quirón de Barcelona. També parlarà de gestació subrogada amb la terapeuta Sonia Ruano, de l'Associació Son Nuestros Hijos, i Vicent Borràs de l'Associació Famílies LGTB.

Per aprofundir en el tema, Xavier Sardà i Ana Boadas rebran al plató com a analistes l'actriu i escriptora Estel Solé, el periodista i polític Jordi Graupera, la periodista Samanta Villar i l'escriptora, consellera i conferenciant Nuria Chinchilla.

'Obrim fil' també donarà veu a diferents testimonis durant el programa, com una dona que no vol tenir fills, una donant d'òvuls, uns pares per gestació subrogada o una dona que ha decidit congelar els seus òvuls.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz