RTVE Som Cinema

RTVE participa en el Festival de Sitges amb 'Baby', 'Cosmética del enemigo' i 'No matarás'

  • Totes a la Secció Oficial, les dues primeres a concurs

  • El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya se celebrarà del 8 al 18 d'octubre

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

RTVE participarà en la 53a edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya amb les noves pel·lícules de Juanma Bajo Ulloa 'Baby'; Kike Maíllo, 'Cosmética del enemigo', i David Victori, 'No matarás', totes elles a la Secció Oficial i les dues primeres a concurs. El festival se celebrarà del 8 al 18 d'octubre.

'Baby' es podrà veure el diumenge, 11 d'octubre, a la Secció Oficial. Juanma Bajo Ulloa torna amb aquesta cinta al pertorbador dramatisme de les seves obres més personals: la història d'una jove drogoaddicta que dóna a llum en un dels seus moments més baixos. Incapaç de cuidar del bebè, el ven a una estranya dona. Aviat se'n penedirà d'aquesta decisió, però per a recuperar el seu fill haurà de fer front a les seves pors més profundes.

'Cosmética del enemigo' ('A perfect enemy') de Kike Maíllo, s'estrenarà divendres 16 d'octubre. També a la Secció Oficial, adapta un best-seller d'Amélie Nothomb. Un arquitecte d'èxit perd el seu vol a causa d'una misteriosa jove que l'aborda de sobte. Els dos personatges iniciaran una conversa que anirà enrarint-se fins a convertir-se en alguna cosa sinistra i criminal. 

I a la Secció Oficial, però en Sessions Especials i fora de competició, 'No matarás', segona pel·lícula de David Victori, amb Mario Casas, Milena Smit i Elisabeth Larena. Es veurà a Sitges dissabte, 10 d'octubre, i s'estrenarà a les sales el 16 d'octubre. Dani viu per cuidar del seu pare malalt. Quan mor, compra un bitllet per fer la volta al món, però abans es deixa endur per Mila en una fosca nit que el pot deixar sense viatge. David Victori, a qui Ridley Scott li va produir el seu curt 'Zero', converteix a Mario Casas en un home que no ha trencat mai un plat, almenys fins que es veu envoltat en una frenètica espiral de sexe, drogues i violència.

RTVE Som Cinema

RTVE participa anualment en gairebé 70 llargmetratges, documentals, tvmovies i pel·lícules d'animació, tant de directors consagrats com de joves talents i cinema d'autor. Emet, a més, gairebé el 85% del cinema espanyol que es veu a la televisió i el cinema és protagonista d'informatius, magazins i programes especialitzats.

La Corporación dóna suport als festivals més importants del nostre país: Festival de Sant Sebastià, del que és patrocinador; Seminci de Valladolid, retransmet els Premis Goya, Forqué i Platino, i concedeix anualment els premis RNE Sant Jordi de Cinematografia. A més, va presentar a l'abril el portal Somos cine.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz