'Bany compartit'

Sant Valentí i paquets misteriosos en el setè capítol d'aquest dimecres a La 2

  • Una sèrie que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen

  • Dimecres, 8 de juliol a les 18:40h a La 2

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

Aquesta setmana recuperem el setè capítol de 'Bany compartit', una sitcom que mostra les vivències de quatre joves a través del lavabo que hi ha al pis on viuen. Són quatre noies molt diferents que es veuen obligades a compartir el mirall, la dutxa i el xampú; però també secretsvivènciesambicions desenganys.

Els capítols duren 25 minuts i cada capítol consta de tres històries diferents. S'emeten els dimecres a La 2. Tots els capítols es poden trobar al web de la sèrie i al YouTube de TVE Catalunya.

Setè capítol: 'Celebrem l'amor', 'L'Enterrament' i 'El preu de la fama'

'Celebrem l'amor'

La Greta, la Rosa i l'Alícia tenen una cita per Sant Valentí. La Rosa amb el seu primer xicot, la Greta amb un veterinari i l'Alícia amb un noi de gimnàs. La Manu es riu d'elles i d'aquesta celebració. Les cites són un desastre i totes tornen a casa on troben la Manu preparant-se per viure la seva pròpia nit.

'Celebrem l'amor' a 'Bany Compartit' RTVE

'L'Enterrament'

La Greta contesta el mòbil que la Manu ha deixat oblidat i parla amb la seva misteriosa mare, que aconsegueix esbrinar on viuen. Pocs dies després, al pis comencen a rebre misteriosos paquets. La Manu ha de marxar del pis si vol parar-ho, però la mare de la Manu els sorprèn un altre cop.

'L'Enterrament' a 'Bany Compartit' RTVE

'El preu de la fama'

La Greta ha de recollir un guardó i les noies li creen un look modern i un discurs més sofisticat. La Greta, però, surt a l'escenari i contra tot pronòstic, es comporta de forma genuïna. La Greta els hi dona una lliçó. Ella no pagarà el preu de la fama.

'El preu de la fama' a 'Bany Compartit' RTVE

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz