Dimecres 11 de desembre a les 18:10h i dissabte 14 a les 15:05h a La 2

El tretzè capítol de 'Bany compartit', aquest dimecres a La 2

  • Una sèrie que mostra les vivències de quatre joves estudiants a través de l'únic lavabo que hi ha al pis on viuen

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Bany compartit' està dirigit per Carol Rodríguez i Áurea Martínez i interpretat per Sofia Coll, Núria Montes, Paula del Río i Laura Porta. La sèrie és una coproducció de TVE amb Visiona TV i Balance TV.

Aquesta setmana s'emet el tretzè capítol de 'Bany compartit' amb les històries 'El blog de la Manu', 'L'amiga imaginaria' i 'Cap d'Any'.

'El blog de la Manu'

La Greta i l'Alícia descobreixen que la Manu s'ha inspirat en elles per escriure una història en el seu blog. De l'Alícia diu que és molt superficial; de la Greta, que no és gens fina i de la Rosa, que és una pedant amant del control. La Manu, penedida, fa que el final del blog coincideixi amb el que vol que passi: que les noies la perdonin.

'L'amiga imaginaria'

La Rosa i l'Alícia discuteixen. La Rosa se'n va, emprenyada, i quan torna està molt contenta. Ha conegut a la Linda, que és molt més madura que l'Alícia. A mesura que passen els dies, la resta estan convençudes que és una amiga imaginària. Finalment descobreixen que la Linda existeix, però és una àvia de cent anys.

'L'amiga imaginaria' a 'Bany Compartit' RTVE

'Cap d'Any'

Les noies estan preparant una festa de Cap d'Any i la Rosa i l'Alícia volen complir els seus propòsits: l'Alícia vol arribar als 50.000 seguidors i la Rosa vol deixar d'enfadar-se. Quan s'acaba la festa, la Greta els fa fer un encanteri perquè es visualitzin el que vulguin complir l'any que ve.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz