Dimecres 6 de novembre a les 18:35h a La 2

Amor i desamor en temps d'Erasmus, dimecres a 'Jo soc Erasmus'

  • Victoria Ropero i Cristian Díaz, protagonistes del programa, expliquen les seves històries d'amor sorgides de l'Erasmus

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Jo soc Erasmus' vol conèixer diferents històries que han sortit de les experiències viscudes gràcies a les beques Erasmus. Dirigit i presentat per Alicia Gómez, s'emet els dimecres a La 2.

A l'Erasmus sempre triomfa l'amor, sigui en forma d'amistat, de parella o d'estima cap a la ciutat de destí. Aquesta setmana 'Jo soc Erasmus' ens parla de l'amor i desamor en temps d'Erasmus. El tercer capítol d'aquesta temporada ens porta dues històries amb finals molt diferents.

La Victoria Ropero va fer el seu Erasmus a la ciutat alemanya de Bremen, on viu actualment. La seva història d'amor no va tenir un final de pel·lícula, però d'ella en van néixer els seus dos fills. Durant la seva estada a Bremen va conèixer al seu exmarit i quan es va divorciar va decidir continuar la seva vida a la ciutat perquè gràcies a les ajudes que li ofereix l'Estat pot mantenir els seus fills i seguir estudiant.

La ciutat de Bremen, a 'Jo soc Erasmus' RTVE

I d'un extrem a l'altre. En Cristian Díaz, el segon protagonista, va conèixer la seva parella, el Marco, al final del seu Erasmus a Itàlia i ja fa 4 anys que conviuen a Barcelona. El Cristian reconeix que l'Erasmus ha ajudat moltes persones a "sortir de l'armari". En el seu cas ell va deixar clara la seva orientació sexual al seu entorn abans de marxar per viure amb total llibertat el seu Erasmus.

Segons les dades, en els 30 anys de programa Erasmus 3 de cada 4 estudiants troben parella i més d'un milió de nadons han estat fruit d'aquestes històries romàntiques. Tot i això, les relacions amoroses no s'assemblen tant a les històries de Hollywood i no totes les històries tenen un final feliç.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz