Dilluns 07 d'octubre a les 18:10h a La 2

Joan Gaspart, dilluns a 'El rondo'

  • Els tertulians d'aquesta setmana són José Luis Carazo, Roberto Gómez, Cristina Cubero, Víctor Lozano, José Miguel Villarroya i Francesc Via

  • Parlem amb Joan Gaspart, que recorda, vint anys després, com va ser el fitxatge de Figo per part del Reial Madrid

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
1 min.

'El rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán. S'emet els dilluns a La 2 de TVE Catalunya. 

www.rtve.es/elrondo 

@elrondotve

Com cada setmana, l'actualitat futbolística es debat a 'El rondo', el programa esportiu de TVE Catalunya presentat per Albert Lesán. Aquest dilluns parlem amb Joan Gaspart que repassa l’actualitat blaugrana i recorda vint anys després com va ser el fitxatge de Figo per part del Reial Madrid.

El president més passional de la història del Barça, Joan Gaspar, repassa l’actualitat blaugrana i dona una visió autoritzada sobre l’actual relació entre els pesos pesants de la plantilla i la directiva. Gaspart també recorda com va ser el fitxatge fa dues dècades de Figo per part del Reial Madrid i posa la veritat sobre la taula.

Albert Lesán TVE

El programa també analitza la situació del Barça, Madrid i Espanyol, després dels dubtes generats pels tres conjunts aquest inici de temporada, i debat la falta d’entesa entre Griezmann i Messi i la discòrdia amb la internacionalitat esportiva d’Ansu Fati.

Per tot plegat, comptem amb els millors especialistes del panorama esportiu català. A l'Albert Lesán i la Mónica Palenzuela els acompanyen els periodistes José Luis Carazo, Roberto Gómez, Cristina Cubero, Víctor Lozano, José Miguel Villarroya i Francesc Via.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz