Dissabte 20 de juliol a les 15:05h a La 2

'L'ingredient invisible, les emocions', dissabte, a 'Menja't el món!'

  • Marta Vergés parlarà amb la psicòloga Eva Juan, l'entrenador personal Victor Kuppers, l'humorista i escriptor Jair Domínguez i els xefs Arturo Castillo i Javier Medvedovsky

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

'Menja't el món' és el programa d'alimentació en català de La 2, presentat per Marta Vergés.

www.rtve.es/menjatelmon

@menjatelmonTVE

TVE Catalunya emet els dimarts i els dissabtes d'estiu 'Menja't el món', un programa dedicat a la nutrició, de la mà de Marta Vergés, experta en cuina saludable. Al capítol 'L'ingredient invisible, les emocions' s'endinsarà en la psicologia i en la seva relació amb l'alimentació.

En aquest capítol, i per primer cop en un programa d'alimentació ens endinsarem sense embuts en el món de la psicologia domèstica a la recerca de la felicitat. La Marta Vergés parlarà amb l'especialista Eva Juan sobre com mantenir una bona salut psicològica en el dia a dia.

Entrevistarem Victor Kuppers, reconegut entrenador personal i conferenciant, que ens revelarà la fórmula per mantenir una actitud positiva.

També, ens endinsarem en la foscor de l'ésser humà i parlarem amb el presentador, humorista i escriptor Jair Domínguez, que ha escrit un llibre carregant-se tot el món de l'autoajuda. En Jair no es tallarà un pèl i cremarà literalment i sense remordiments alguns llibres.

Per acabar, amb els xefs Arturo Castillo i Javier Medvedovsky descobrirem la cuina de les emocions, i com els plats i els sabors repercuteixen en el nostre estat d'ànim.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz