Dilluns 18 de març a les 18:10 hores a La 2

La llista negra de Zidane, a 'El Rondo'

  • Els tertulians d'aquesta setmana són els periodistes José Luis Carazo, Cristina Cubero, Víctor Lozano, Nacho Peña, José Miguel Villarroya i Sergi Mas

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'El Rondo' és el programa esportiu en català de La 2. Està dirigit per Marc Vila, presentat per l'Albert Lesán, amb la realització de Xavier Arias i la producció d'Ana Ruiz. S'emet els dilluns a La 2.

www.rtve.es/elrondo

@elrondotve

Com cada setmana, l'actualitat futbolística es debat a 'El Rondo', el programa esportiu de TVE Catalunya presentat per Albert Lesán. Aquest dilluns se centrarà en la figura del nou entrenador del Reial Madrid i també s'ocuparà de la resta de l'actualitat esportiva, especialment pendent del Barça després del seu pas a quarts de final de la Champions.

Zinedine Zidane ha estat el nom propi de la setmana en l'actualitat futbolística. El francès ha tornat a agafar les regnes del Reial Madrid després d'uns mesos tràgics pels merengues i ho ha fet amb plens poders. El proper dilluns 'El Rondo' destaparà el nom dels jugadors que l'entrenador blanc ha demanat traspassar a final de temporada, en el que serà una gran revolució de la plantilla a l'espera de les noves incorporacions.

D’altra banda, el passi del Barça a quarts de final de la Champions,  amb la contundent victòria davant de l'Olympique de Lió, i el seu domini a la Lliga fa que els de Valverde segueixin somniant amb el triplet, a les portes d'una aturada de seleccions que donarà aire a l'ajustat calendari dels darrers mesos.

La tertúlia esportiva de La 2 s'ocuparà d'aquests temes i de la resta de l'actualitat, com sempre, amb els millors tertulians. A l'Albert Lesán i la Mònica Palenzuela els acompanyaran els periodistes José Luis CarazoCristina CuberoVíctor LozanoNacho PeñaJosé Miguel Villarroya i Sergi Mas.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz