Diumenge 24 de febrer a les 13h a La 2

El ballarí i coreògraf Rafael Amargo, al 'Punts de vista'

  • Visitem l'exposició de fotografia de Jeff Bridges a la Filmoteca de Catalunya

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció d'Agustí Guimerà. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista Rafael Amargo, que presenta l'espectacle 'Dionisio. La vid y mil noches' al Teatre Apolo de Barcelona. Anem a veure 'La bona persona de Sezuan' al TNC. Us presentem els nous capítols de la sèrie multimèdia de TVE 'Ingeniería romana'. I us acostem a l'exposició de Miquel Abat 'Records tancats'.

Comencem el programa amb una exposició de cinema. Un dels nostres actors de referència Jeff Bridges, protagonista de títols mítics de pel·lícules dels Germans Cohen, té una gran afició per la fotografia. Ara podem veure la seva mostra 'Jeff Bridges: Lebowsky i altres instantànies' a la Filmoteca de Catalunya. En Joan Vilà s'hi ha acostat per oferir-nos un tastet.

De teatre, la Margaret Rius ha anat al Teatre Nacional de Catalunya a descobrir-nos 'La bona persona de Sezuan', dirigida per Oriol Broggi, i basada en el text clàssic de Bertol Brecht.

Continuem amb l'entrevista de la setmana, que aquest cop és al sempre enèrgic Rafael Amargo, ballarí i coreògraf que just el 22 de febrer presenta 'Dionisio. La vid y mil noches', al Teatro Apolo de Barcelona. Tot una festa flamenca on no hi falta res.

No deixem la història. Us acostem a la sèrie multimèdia de TVE 'Ingeniería romana'. La van presentar la setmana passada al Museu d'Arqueologia de Catalunya. El seu director, José Antonio Muñiz, ens n'explica els detalls.

I tanquem el programa amb un clip d'una exposició que ens ha agradat especialment. Són les emotives i magnífiques fotografies de Miquel Abat, de l'exposició titulada 'Records tancats', una col·lecció de fotografies plenes de records i d'absències que mostren l'imparable pas del temps. La podeu veure a la Fundació Cabanes, a Sant Cugat del Vallès.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz