Divendres 30 de novembre a les 20h a La 2

Isaki Lacuesta, al 'Punts de vista'

  • Ens acostem al Festival Django Reinhart per descobrir el jazz manouche

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció d'Agustí Guimerà. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista Isaki Lacuesta, que el just avui estrena 'Entre dos aguas', pel·lícula amb la qual es va emportar l'última conxa d'or del Festival de Sant Sebastià. Parlem amb Sílvia Omedes, directora del DOCfield, Fotografia Documental Barcelona, i visitem la mostra de Nancy Borowick 'L'emprenta familiar'. I descobrim 'Obres obertes. L'art en moviment (1955-1975)' a la Pedrera. 

Comencem el programa amb l'entrevista de la setmana. Montse Elias conversa aquesta setmana amb Isaki Lacuesta, que després de guanyar el Festival de Sant Sebastià el dia d'emissió del programa estrena 'Entre dos aguas'. La cinta és la història real de dos germans que fan el que poden per tirar endavant a San Fernando, Cadis. Amb el realitzador gironí parlem de la seva trajectòria sovint centrada en el documental i també d'aquesta història que emociona per com mostra la veritat.

Continuem amb fotografia. En Jordi Vila Guillamet enguany tampoc no s'ha perdut el DOCfield, Fotografia Documental Barcelona, que dedica aquesta edició a l'amor sota el títol: 'Amor. Efectes de l'afecte'. Hem parlat amb Sílvia Omedes, directora del festival, i també us oferim un resum de la mostra de Nancy Borowick que podeu veure al Palau Robert de Barcelona titulada 'L'emprenta familiar'.

Parlem de música, concretament de jazz. En Salva Rich ens apropa al Festival Django Reinhart, que s'ha celebrat a l'Hospitalet de Llobregat, per descobrir-nos un particular estil jazzístic: el jazz manouche.

D'art, us obrim les portes a una exposició que podeu veure a la Pedrera de Barcelona: 'Obres obertes. L'art en moviment (1955-1975)', una selecció d'obres de 37 artistes internacionals entre els quals hi ha Alexander Calder Marcel Duchamp.

I tanquem el programa amb un clip del pianista Ignasi Terraza, que el 5 de desembre actua a L'Auditori de Barcelona en el marc del cicle d'homenatge que li dedica el Festival de Jazz de Barcelona.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz