Dimarts 20 de novembre a les 18:30h i dissabte 24 de novembre a les 15:05h a La 2

L'actriu Judit Martin, a 'Noms propis'

COMUNICACIÓ - RTVE CATALUNYA
2 min.

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els dimarts a La 2 i està dirigit i presentat per Anna Cler, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

www.rtve.es/nomspropis

L'actriu Judit Martín visita 'Noms propis', programa dirigit i presentat per Anna Cler, amb qui parlarà de com viu l'humor, la comèdia i el fracàs perquè "en la comèdia, la recompensa es veu de seguida, és el riure, és veure si la gent la tens enganxada o no. Es tracta sobretot de seguretat. Quan mostres una cosa amb seguretat i la vius i dones veritat, funciona segur. Quan fas comèdia el fracàs és constant durant molt de temps. I del fracàs se n'aprèn moltíssim. Jo l'he aprofitat per remuntar. Has d'aprofitar allò que no ha funcionat per reconvertir-lo en alguna cosa que després funcioni."

Judit Martín va estudiar Belles Arts i es va especialitzar en fotografia i vídeo, però ho va compaginar amb actuacions de teatre amateur fins que va anar a parar a un taller d'improvisació i, al poc temps, va crear una companyia teatral centrada en la improvisació, Impro Barcelona, per començar posteriorment a la companyia Pallapupas i fer petits papers a la ràdio i la televisió. "Quan vaig començar, ho passava fatal. La primera funció, a l'institut, em vaig apuntar a una companyia amateur i el dia abans vaig tenir unes migranyes que em vaig quedar cega d'un ull. Em vaig haver de quedar unes quantes hores dormida, jo pensava que em donava un patatús i m'hi quedava, però tot eren nervis. Jo era molt tímida, però quan aconsegueixes superar aquesta barrera, saps que has de gaudir amb el públic i aquesta sensació és d'una lliberta absoluta". Nascuda a l'Hospitalet de Llobregat, a 'Noms propis' Judit Martín també ens ha parlat de com prepara la seva feina "M'agrada crear en el moment, és com és gaudeixo i m'he malacostumat, m'he acostumat a improvisar molt i em costa molt respectar un guió."

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz