Dimarts 17 de juliol a les 20:05h a La 2

'Cinc dies a...' mostra el CETT, una escola d'hoteleria, gastronomia i turisme internacional

  • A l'edifici del CETT, dissenyat per l'arquitecte Òscar Tusquets, s'integren l'escola, un hotel i la residència Internacional Àgora

  • 'Cinc dies a...' vol escoltar i observar per fer d'ulls i d'orelles de l'espectador

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

'Cinc dies a...' és un programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Soledad Gomis amb realització de Juan Fermín Gómez. S’emet els diumenges a les 12:25 hores a La 2.

www.rtve.es/cincdiesa

'Cinc dies a...' s'endinsa en la vida quotidiana del CETT, una escola d'hoteleria, gastronomia i turisme internacional on la recerca, la formació i la transformació constants en el camp del turisme són els seus objectius principals.

El programa viu la preparació d'un còctel per més de tres-centes persones, amb motiu del Premis Alimara de Turisme que es lliuren cada any en aquesta escola. És molt interessant i laboriosa la distribució del cambrers, el muntatge de les taules pels diferents bufets, per les diferents begudes…Tot un món de copes, plats, cassoletes, forquilles i gabinets. Des de fora sembla fàcil però quan es viu de prop és molt complex i emocionant.

'Cinc dies a...' també mostra com els estudiants fan de caps de sala, de caps de cuina, de caps de compres, porten una recepció d'hotel o aprenen l'art de saber fer un llit ben fet.

Una de les classes que sorprèn més és la d'idiomes. Exposicions de projectes en anglès, xinès o rus, s'ha de poder atendre a tothom i treballar arreu.

Una de les característiques interessants d'aquesta escola és que en el mateix espai, un atractiu edifici de l'arquitecte Òscar Tusquets, s'integren l'escola, un hotel i la residencia Internacional Àgora.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz