Dijous 14 de juny a les 20:30h a La 2 i dissabte 16 de juny a les 17h a Ràdio 4

El grup d'indie electrònic, Dorian, dijous a 'Músics'

  • La banda formada per Marc Gili, Belly Hernández, Bart Sanz, Lisandro Montes i Víctor López triomfa als escenaris amb sis discos al mercat

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

Dirigit i presentat per Goyo Prados, 'Músics' és el punt de trobada per a grups o solistes que obren via, figures musicals que actuaran en directe i amb els que Goyo Prados repassarà la seva trajectòria. S'emet els dijous a La 2 i els dissabtes a les 17h a Ràdio 4.

www.rtve.es/musics/

#MúsicsTVE

Aquesta setmana 'Músics', l'espai musical de La 2 i Ràdio 4, té com a protagonista el grup Dorian, que tocarà en directe a la sala El Siglo de Sant Cugat algunes cançons dels seu darrer disc. A més, el grup parlarà de la seva música i de la seva trajectòria amb Goyo Prados.

Dijous, 'Músics' compta amb el quintet barceloní Dorian, una grup instal·lat a l'escena musical com a referent de l'indie electrònic dins i fora de casa. La banda, formada per Marc GiliBelly HernándezBart SanzLisandro Montes Víctor López, ha triomfat amb sis discos al mercat, però sobretot amb una filosofia: fer de la seva música un llenguatge universal que convenci allà on va.

Milers d'hores i més de deu anys sobre els escenaris els han regalat una generosa legió de seguidors que sempre demanen més. Una experiència que només gaudeixen els autèntics músics.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz