Dijous 14 de juny a les 20h i diumenge a les 12:50h, a La 2

Adrià Salas, cantant de La Pegatina, dijous 14 de juny a 'Punts de vista'

  • Descobrim l'escriptora britànica Sarah Vaughan i la seva exitosa novel·la psicològica 'Anatomia d'un engany'

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
2 min.

'Punts de vista' és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà, i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous i diumenges a La 2.

www.rtve.es/puntsdevista 

@PuntsDeVista

Aquesta setmana 'Punts de vista' entrevista el cantant del sempre enèrgic grup La Pegatina, el músic de Montcada i Reixach Adrià Salas. També parlem amb Pol Fuentes, un artista musical a mig camí entre poesia i surrealisme. I descobrim l'àlbum il·lustrat 'El viatge de Crohn', que explica les particularitats d'aquesta malaltia.

El programa comença amb l'entrevista de la setmana, a Adrià Salas. La seva música festiva i feliç ja fa anys que volta pel món. En el seu darrer treball, 'Ahora o nunca', hi ha col·laborat altres artistes, com MacacoRozalés i Eva Amaral.

Continuem amb un tema d'il·lustració. en Jordi Vila i Guillamet ens retorna a una proposta que ja havíem visitat fa un any: un l'àlbum il·lustrat 'El viatge de Crohn'.

També de música però amb un estil diferent i complementari al de La Pegatina, parlem amb l'artista musical Pol Fuentes. A mig camí entre poesia i surrealisme, i regat amb molta imaginació, ens presenta el disc 'Una nova guerra', on exerceix de director del clip i actor.

Continuem amb un tema de literatura. En Salva Rich ens descobreix l'escriptora britànica Sarah Vaughan, que ha publicat recentment 'Anatomia d'un engany', una història sobre corrupcions i abús de poder de les elits de la societat britànica actual.

Tanquem el programa amb un acústic de Pol Fuentes.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz