Divendres 25 de maig, a les 20:00 hores, a La 2

Paloma Lago, divendres, al plató del 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors Toni González, Anna Gras i Judit Martin entrevistaran la model i presentadora de televisió

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

Dirigit per Javier Viza, 'Programa Inesperat' està subdirigit per Montse Tejera, es fa càrrec de la producció executiva Sònia Sancho, la producció Núria Raja i Celeste Roig, la realització Nicolás Albéndiz i Mercè Llorens, i els guions Pep Bras, Xavier Sanjuan i Dani Amor.

A 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteixen d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat 

@pi_tve

La convidada d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' és Paloma LagoModel,  actriu i presentadora, la gallega farà un repàs de la seva trajectòria i ens explicarà els seus projectes.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González LilloAnna Gras Judit Martin.

Nascuda a Ferrol el 1967Paloma Lago es va mudar a Madrid per estudiar disseny i moda,. Aviat va començar la seva carrera de model. Al 1990 va debutar com a presentadora de televisió. Relacionada amb els programes d'entreteniment, el 1999 va arribar a Televisió Espanyola, on es va convertir en presentadora de programes infantils. A TVE, l'hem pogut veure presentant 'Telepasión' les campanades en diverses ocasions. Paloma Lago ha visitat el plató del 'Programa Inesperat' per explicar-nos els seus projectes, que passen pel disseny de joies. També descobrirem que és una apassionada dels cavalls. La presentadora utilitzarà grans dosis d'humor per ensenyar a Sergi Mas a desfilar per la passarel·la.

El públic del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz