Divendres 27 d'abril, a les 20 hores, a La 2

Noemí Galera, directora de l'acadèmia d'OT, divendres, al 'Programa Inesperat'

  • Sergi Mas i els seus col·laboradors, Toni González, Anna Gras i Judit Martin, entrevistaran la directora de l'acadèmia d''Operación Triunfo', que en aquesta edició ha assolit un gran èxit.

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

A 'Programa Inesperat' pot passar qualsevol cosa, per això és inesperat. Tot i que parteix d'una premissa: garantir somriures als convidats i convidades, públic de plató i espectadors. Al PI, tot és broma. O quasi tot...

www.rtve.es/programainesperat

@pi_tve

La convidada d'aquesta setmana del 'Programa Inesperat' és Noemí Galera, responsable del càsting de les edicions d'OTGalera farà un repàs de la seva trajectòria al 'Programa inesperat'.

A l'entrevista l'actor, còmic i periodista Sergi Mas estarà ajudat pels actors Toni González LilloAnna Gras i Judit Martin.

Nascuda a Castelló de la Plana el 1967Noemí Galera està vinculada al món de la música des de molt jove. És la directora de càstings de Gestmusic Endemol, i ha participat dirigint els càstings de les diverses edicions d''Operación Triunfo'. Galera ha estat també la directora de l'acadèmia d'aquesta edició. Parlarem amb ella uns dies abans de la participació d'Amaia i Alfred en el Festival d'Eurovisió 2018 a Lisboa. Ens explicarà les seves sensacions i alguns dels secrets de l'èxit d'OT. La Judit, en Toni i l'Anna es presentaran al càsting per a la futura edició del talent show.

El públic present al plató del 'Programa Inesperat' pot dir-hi la seva i participar en el programa formulant preguntes a convidats, col·laboradors i presentador.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz