Dimarts 21 de novembre a les 20:30h a La 2

La pilot Laia Sanz, dimarts a 'Noms propis'

  • Ha aixecat 18 títols de campiona del món: 13 en trial i 5 en enduro. Però per damunt de tots destaquen les 7 participacions al Dakar

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
2 min.

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de TVE Catalunya amb convidats amb una filosofia de vida optimista i amb la capacitat de contagiar-la. S'emet els dimarts a La 2 i està dirigit i presentat per Montse Busquets, amb realització d'Esther Martínez i producció d'Amelia Tabernero.

Aquesta setmana a 'Noms propis', la directora i presentadora del programa Montse Busquets parla amb la pilot multicampiona mundial en trial i enduro Laia Sanz.

"Crec que no tinc tant talent, però a base d'esforç i de ser una formigueta he pogut arribar on sóc". La seva historia és la d'una vida entregada a la passió d'anar amb moto. Se li va despertar de ben petita i aviat va decidir que perseguiria somnis sobre rodes. Avui, Laia Sanz pot dir que ja els ha conquerit gairebé tots. És multicampiona mundial en trial i enduro, i una veterana al ral·li Dakar, on en cada edició dóna més sentit a la frase amb que acostuma a definir el seu caràcter: "Qui té la voluntat, té la força". Aquesta setmana la pilot parla amb Montse Busquets a 'Noms propis', tot just a les portes de la seva vuitena participació al ral·li més dur del món.

Nascuda a Corbera de Llobregat el 1985, als 4 anys ja duia la moto del seu germà. Els pares aviat es van adonar que havia nascut per pilotar i van decidir fer-li costat. Ha aixecat 18 títols de campiona del món: 13 en trial i 5 en enduro. Però per damunt de tots destaquen les 7 participacions en el Ral·li Dakar, el seu gran somni. A l'edició del 2015 va quedar novena a la classificació general, el millor resultat femení en motos en la història del ral·li. En el futur vol participar-hi en cotxe, per això ja ha disputat curses de resistència, com les 24 Hores de Montmeló, on ha format part del primer equip espanyol de només dos pilots.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz