Dimecres 19 de juliol a les 19:30 hores a La 2

L'Any Internacional del Turisme Sostenible, a "Tinc Una Idea"

  • Les Nacions Unides han declarat aquest 2017 l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

"Tinc Una Idea" és el programa de TVE Catalunya que, dirigit per Miquel Peralta, recull el testimoni de persones emprenedores. S'emet els dimecres a les 19:30h per La 2 de TVE.

www.rtve.es/tincunaidea

www.facebook.es/tincunaidea

@tincunaidea_tve

Aquesta setmana "Tinc una idea" analitza l'Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament i mostra en un reportatge la incidència del turisme en tres casos diferents: el Parc Natural del Delta de l'Ebre, l'impacte dels turistes en l'entorn de la Sagrada Família i el procés de dinamització de Cardona.

Les Nacions Unides han declarat aquest 2017 l'any internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament. Un reconeixement a la capacitat generadora de riquesa i ocupació del turisme i, alhora, una advertència a un sector que no pot créixer d'esquenes a les cultures locals i el medi ambient.

En aquest reportatge veurem la incidència del turisme en tres casos diferents. Des del guiatge per la natura i les tradicions al Parc Natural del Delta de l’Ebre, un estudi del Big data sobre l’impacte dels turistes en l’entorn de la Sagrada Família de Barcelona i el procés de dinamització econòmica i social de Cardona.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz