Dimecres 5 de juliol a les 19:30 hores a La 2

Aquest dimecres "Tinc Una Idea" reflexiona sobre el futur del sector industrial del tèxtil a Catalunya

  • El sector tèxtil català ocupa actualment 65 mil treballadors

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

"Tinc Una Idea" és el programa de TVE Catalunya que, dirigit per Miquel Peralta, recull el testimoni de persones emprenedores. S'emet els dimecres a les 19:30h per La 2 de TVE.

www.rtve.es/tincunaidea

www.facebook.es/tincunaidea

@tincunaidea_tve

Aquesta setmana "Tinc Una Idea" analitza la recuperació del sector tèxtil a Catalunya amb el reportatge 'El tèxtil remunta: retalls del tèxtil". Però si vol ser més competitiu aquest sector industrial no només ha de tenir en compte la innovació tecnològica sinó també la sostenibilitat i el compromís social.

En el programa d'aquest dimecres visitem, entre altres projectes, dues empreses tèxtils, dues iniciatives de disseny de moda sostenible i una escola superior de disseny. El sector tèxtil català ocupa actualment 65 mil treballadors.

El programa #tincunaidea és l'espai televisiu de referència dels emprenedors i emprenedores de Catalunya. S'emet des de fa cinc anys per La 2 de TVE a Catalunya (via TDT). Recull el testimoni d'aquelles empreses tradicionals que han sabut convertir l'experiència en innovació i dels joves més disruptius que obliguen cada sector a reinventar-se cada dia.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz