Dijous 22 de juny a les 19:40h i diumenge 25 de juny a les 12:00h a La 2

El Grec 2017 i la cantautora Joana Serrat, a "Punts de vista"

  • L'entrevista de la setmana és a la cantant i compositora de Vic Joana Serrat, que acaba de publicar "Cross the verge"

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
2 min.

"Punts de vista" és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias. S'emet els dijous al vespre i es torna a emetre els diumenges al migdia a La 2.

L'espai cultural de TVE Catalunya, "Punts de vista", se centra aquesta setmana en les propostes del Festival Grec 2017, compta amb la cantautora Joana Serrat, repassa les estrenes cinematogràfiques i recomana l'obra de teatre "El preu". A més, una nova edició del Barcelona Burlesque Festival a El Molino.

El programa repassa algunes de les propostes del Grec d'enguany, de teatre, música i dansa. L'entrevista de la setmana és a la cantautora de Vic Joana Serrat que actuarà el proper dimecres 5 de juliol a la Sala Barts, en el marc del Festival Grec 2017. El seu darrer disc publicat "Cross the verge" ens transporta a territoris inexplorats.

L'època estival és en els darrers anys la temporada triada per Hollywood per estrenar grans superproduccions que porten a tota la família al cinema. La gran aventura d'aquest estiu és "Wonder Woman", la gran heroïna dels còmics, princesa i guerrera, que torna més enèrgica que mai interpretada per Gal Gadot. I també, lluny de Hollywood, s'estrena una de les millors pel·lícules d'enguany, "Estiu 1993", única i honesta història de vida i aprenentatge.  "Estiu 1993" és el magnífic debut de la realitzadora Carla Simón, que ha guanyat premis allà on s'ha projectat.

De teatre, aquesta setmana el programa s'ha acostat a "El preu", l'obra d'èxit del dramaturg nord-americà Arthur Miller i que Sílvia Munt va estrenar com a directora al Festival Grec del 2016. Ara torna al Teatre Goya fins el proper 7 d'agost, amb les interpretacions de Pere ArquilluéRamon MadaulaLluís Marco i Rosa Renom.

I per acabar, una nova edició del Barcelona Burlesque Festival a El Molino. Les artistes convidades d'enguany han estat la italiana Scarlett MartiniSil de Castro i sobretot, el retorn de Chiqui Martí.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz