Dijous 23 de febrer a partir de les 00:10h a La 1

Norbert Bilbeny, aquest dijous a "El Debat de La 1"

  • Quim Barnola entrevista el filòsof i catedràtic d'Ètica de la UB

  • A la tertúlia participaran Esther Vivas, Andreu Mayayo, Joan López Alegre, Toni Aira, Jordi Mercader i Nacho Martín Blanco

COMUNICACIÓ- TVE CATALUNYA
1 min.

"El Debat de La 1" és el programa de TVE Catalunya centrat en l'actualitat política. Està dirigit i presentat per Quim Barnola i s'emet els dijous a la nit a La 1.

www.rtve.es/eldebatdela1

Aquesta setmana "El Debat de La 1", dirigit i presentat per Quim Barnola, analitza amb el filòsof i catedràtic d’Ètica Norbert Bilbeny la mentida en política. I com cada dijous, també repassaran l'actualitat política de la setmana amb els analistes habituals del programa.

Quim Barnola entrevista a Norbert Bilbeny, catedràtic d’Ètica de la Universitat de Barcelona, UB, i autor del llibre “La vida avanza en espiral”. Barnola li preguntarà sobre la mentida en política. El filòsof català creu que l'ètica té tres virtuts que s’han d’aplicar a la política: coratge per viure, generositat per conviure i prudència per sobreviure.

A la tertúlia analitzaran l’actualitat política, que aquesta setmana ve marcada per l'entrevista entre Mariano Rajoy i Carles Puigdemont, el cas Noos i l'aniversari del intent de cop d'estat del 23F. Els analistes seran Esther Vivas, Andreu Mayayo, Joan López Alegre, Toni Aira, Jordi Mercader i Nacho Martín Blanco.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz