Dimarts 21 de febrer a les 9:30h

Enric Millo, Delegat del Govern central a Catalunya, a "El matí a Ràdio 4"

  • Ramon Castelló conversa sobre el futur de les pensions amb Aurora Rodés, ponent de la Comissió Laboral del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

“El matí a Ràdio 4” és un programa dirigit i presentat per Ramon Castelló, que analitza l’actualitat diària. Es pot escoltar de dilluns a divendres des de les 07:00h fins a les 12:00h a Ràdio 4.

A primera hora Ramon Castelló condueix la 'Tertúlia d'actualitat' amb el periodista i coordinador edicions territorials de El Punt Avui, Ferran Espada i amb el periodista Toni Bolaño.

Per parlar de les relacions entre el Govern central i el de la Generalitat de Catalunya, el director de “El matí a Ràdio 4”, entrevista telefònicament Enric Millo, Delegat del Govern central a Catalunya.

Per tractar el tema del futur de les pensions, Ramon Castelló conversa també amb l' Aurora Rodés, ponent de la Comissió Laboral del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

A la secció 'Convidem a…', Ramon Castelló conversa amb el cantant sevillà Alberto Romero, auto nomenat com "Capitán cobarde", que presenta el seu darrer disc 'Carreteras viejas'.

A més a més, Ramon Castelló repassarà l'actualitat del dia amb la col·laboració dels Serveis Informatius de RNE i l'anàlisi dels experts de "El matí a Ràdio 4 ".

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz