Dijous 19 de gener a les 19:30h i diumenge 22 de gener a les 12:00h a La 2

La cantant i música Andrea Motis, a "Punts de vista"

  • El programa compta també amb l'actriu i cantant portuguesa Maria de Medeiros, a qui la filmoteca de Catalunya li dedica un cicle

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
2 min.

"Punts de vista" és el programa cultural en català de La 2. Està dirigit per Montse Elias i Joan Vilà i presentat per Montse Elias, amb realització de Pepa Pérez i producció de Núria Raja. S'emet els dijous a La 2.

"Punts de vista" se centra aquesta setmana en la música: l'entrevista llarga i un acústic a la trompetista i cantant Andrea Motis, l'opera Werther al liceu i el musical de Geronimo Stilton. I també, per arrodonir un programa del tot musical, una entrevista a l'actriu i cantant portuguesa Maria de Medeiros, a qui la Filmoteca de Catalunya li dedica un cicle amb una selecció de les seves pel·lícules, i l'espectacle "Rhûmia".

El programa comença amb una cita coneguda i que és tota una declaració d'intencions: "La vida és com el jazz, és molt millor quan improvises". I amb aquesta premissa comença l'entrevista llarga a la jove Andrea Motis, cantant i música virtuosa que de mica en mica va complint els seus somnis. Motis publicarà el proper 17 de febrer el seu primer treball en solitari, titulat "Emotional dance". El disc, que homenatja grans del jazz com Louis Armstrong i Chet Baker, s'ha enregistrat a Nova York, amb la producció del mític segell "Impulse!". Andrea Motis també dedica un acústic.

De cinema, el programa compta amb l'actriu i cantant portuguesa Maria de Medeiros, a qui la filmoteca de Catalunya li dedica un cicle amb la tria d'algunes de les seves pel·lícules. Medeiros recorda la seva participació a pel·lícules com "Pulp Fiction", "Huevos de oro", "Airbag" i tantes d'altres, on va conèixer a directors únics com Quentin Tarantino i Bigas Luna, que, assegura Medeiros, sempre tenia un pernil a la banyera per oferir al seu equip de rodatge.

Del món dels escenaris, "Punts de vista" desvetlla els entrellats de "Rhûmia", un espectacle de pallassos ara en gira per Catalunya, després del seu èxit durant les passades festes al Teatre Lliure de Gràcia.

Finalment, dues propostes musicals ben diferents: Werther al Liceu, una òpera sobre els amors romàntics, i Geronimo Stilton al Teatre Condal, un musical distret per tota la família.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz