Dilluns 27 de juliol a les 19:10 a La 2

Senén Armengol entrevista el cantautor Rafa Pons, dilluns a "2 Many Clips"

  • A més, el programa 'reunirà' Loquillo i Los Trogloditas amb dos dels seus més recents clips i a dues reines Queen i Queens Of The Stone Age

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

"2 Many Clips" és una revista musical setmanal que fa una ullada als videoclips produïts per la indústria discogràfica arreu del món, està dirigit i presentat per Senén Armengol. "2 Many Clips" s'emet els dilluns a partir de les 19:10 a La 2.

Dilluns a "2 Many Clips", el cantautor Rafa Pons explicarà els seus tres videoclips favorits i s'emetran clips de Scott H. Biram, Kid Rock, Loquillo i Los Trogloditas i Queen, entre molts altres.

Aquesta setmana, "2 Many Clips" arrenca amb dues visions de la mateixa Amèrica: del country d'Scott H. Biram al rock, de tall més mainstream però igualment per gaudir-ne, de Kid Rock.

A més 'reunirà' Loquillo i Los Trogloditas amb dos dels seus més recents clips i a dues reines Queen Queens Of The Stone Age. I gaudirem de dos cantautors com el Rafa Pons i en Fabio Canu, del rock del Sud d'Amèrica de Blackberry Smoke, del refrescant punk amb matisos jamaicans de Rancid, del nou soul-funky de Miss Mambo and The Mighty Might o del hardcore melòdic de Bullit.

El presentador i director del programa, Senén Armengol, entrevistarà el cantautor Rafa Pons que serà el músic convidat d'aquest programa per explicar quins són els seus tres videoclips favorits.

I després de les recomanacions en l'agenda musical per la propera setmana, un videoclip de The Ratkellers que amb el seu beat fresc, simpàtic i addictiu seran els encarregats de tancar el programa.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz