Diumenge 24 de maig a les 12:00h a La 2

Olga Viza entrevista el president del Cercle d'Economia, Antón Costas, diumenge a La 2

  • Gallec de naixement, enginyer tècnic industrial i economista, és catedràtic de política econòmica de la Universitat de Barcelona

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

Aquest diumenge Olga Viza entrevista el president del Cercle d'Economia, Antón Costas. Així, TVE Catalunya recupera una de les entrevistes que la periodista fa, setmanalment, al programa d'actualitat informativa "Vespre a La 2".

A la butaca groga del convidat de l'Olga Viza s'asseu Antón Costas, des de fa 18 mesos president del Cercle d'Economia. Gallec de naixement, enginyer tècnic industrial i economista, és catedràtic de política econòmica de la Universitat de Barcelona, director del Màster en economia i regulació dels serveis públics econòmics de la UB i conseller de diverses empreses.

Olga Viza i Antón Costas parlen de com va compaginar els estudis i la feina i va començar a treballar als 14 anys a la fàbrica de màquines de cosir Refrey i als Astilleros de Vigo. També, sobre el Cercle d'Economia, la seva elecció com a president, quan s'acabarà la crisi i la 31ena reunió anual del Cercle d'Economia on participaran Mariano Rajoy, Artur Mas, Pedro Sánchez, Oriol Junqueras i Albert Rivera.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz