Diumenge 22 de març a les 12:00h a La 2

Olga Viza entrevista Isidre Esteve, diumenge a La 2

  • El pilot lleidetà parla de la seva participació als ral·lis i del seu primer Dakar, entre d'altres temes

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

Aquest diumenge Olga Viza entrevista Isidre Esteve per parlar del món del motor i de la seva tornada a les competicions. Així, TVE Catalunya recupera una de les entrevistes que la periodista fa, setmanalment, al programa d'actualitat informativa "Vespre a La 2".

El pilot Isidre Esteve ha participat en nou edicions del Ral·li Dakar quedant en quarta posició el 2001 i 2005. Ha estat campió d'Espanya d'Enduro en dues ocasions i té el record de victòries a la Baja Aragón. El 2007 va patir un accident que el va deixar paraplègic, arrel d'aquesta lesió ha creat la Fundació Isidre Esteve amb diferents projectes amb l'objectiu d'utilitzar l'esport com a eina de motivació i superació. El 2009 va tornar al Ral·li Dakar amb un cotxe adaptat i enguany ha començat la temporada al Campionat d'Espanya de Buggies i ha anunciat que tornarà al Dakar el 2017.

Olga Viza parla amb el pilot de la seva participació als ral·lis i del seu primer Dakar, del perill del món del motor, del repte de tornar a competir, del coixí intel·ligent que li permetrà tornar a les competicions i evitar les nafres i de l'objectiu i els projectes de la seva fundació.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz