Dijous 22 de gener, a partir de les 00:00h a La 1

L'amenaça del terrorisme gihadista, aquest dijous a "El Debat de La 1"

  • Al programa participa el portaveu del Consell Islàmic de Catalunya, Mohamed Halhoul

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

"El Debat de La 1" és l'espai d'anàlisi de TVE Catalunya que presenta Oriol Nolis i dirigeix Esteve Crespo. S'emet els dijous a La 1, després del programa "0chéntame".

Arran dels atemptats de París, aquest dijous "El Debat de La 1" analitza l'amenaça del terrorisme gihadista i com es pot frenar. A més, també pregunta què s'està fent en els diferents àmbits i quines mesures s'han de prendre per acabar amb els focus gihadistes radicals.

Al programa també es pregunta si s'han de limitar les llibertats per garantir la nostra seguretat i quines són les polítiques d'integració. A més, planteja si la islamofòbia augmenta.

L'amenaça del terrorisme gihadista serà el tema que abordaran a la taula de debat amb Senén Florensa, president de l'Institut Europeu del Mediterrani; Jofre Montoto, analista de seguretat i especialista en terrorisme gihadista; Eduardo Martín de Pozuelo, cap d'investigació de La Vanguardia i Najat El Hachmi, escriptora i mediadora cultural.

"El Debat de La 1" també recollirà l’opinió dels cossos policials i Oriol Nolis entrevistarà al portaveu del Consell Islàmic Cultural de Catalunya, Mohamed Halhoul.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz