Dissabte 22 de novembre a les 20:30h al Canal 24horas

La querella a Artur Mas i la situació de la sanitat catalana, a "Aquí Parlem"

  • Lluís Falgàs parla amb el Doctor Francesc Sancho, secretari de participació social i local en Salut

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

"Aquí Parlem", dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24h.

El programa parlamentari "Aquí Parlem" analitza aquesta setmana la querella contra el President de la Generalitat i la situació del sistema sanitari català.

Aquesta setmana el fiscal general de l'Estat tirarà endavant la querella contra el President Artur Mas, la vicepresidenta Joana Ortega i la consellera d'educació Irene Rigau per la celebració de la consulta alternativa del 9N. "Aquí Parlem" mostrarà les reaccions dels diferents partits polítics al respecte.

El programa també analitzarà la situació del sistema sanitari aprofitant que la setmana vinent es presenta a Sitges la IV Jornada del Pla de Salut de Catalunya 2011-2015. Lluís Falgàs parlarà amb el Doctor Francesc Sancho, secretari de participació social i local en Salut del Departament de Salut de la Generalitat, sobre com està la sanitat, les llistes d'espera, els serveis d'urgència i la sanitat pública i privada, entre d'altres qüestions.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz