Dimarts 20 de maig a partir de les 00:10h a La 1

Joaquim Gay de Montellà, president de Foment del Treball, a "El Debat de La 1"

  • I també, a qui representa i què pretén la Plataforma Societat Civil Catalana?

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
2 min.

"El Debat de La 1" és un programa de debat dirigit per Esteve Crespo.

Aquest dimarts, "El Debat de la 1" comptarà a la primera part, amb el president de la patronal Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà; i a la segona, amb Josep Ramon Bosch, fundador de la Plataforma Societat Civil Catalana.

En la recta final del mandat de Gay de Montellà"El Debat de La 1" analitzarà la marxa de l'economia i les dades que apunten la seva recuperació.

El programa, presentat per Esteve Crespo, plantejarà com afronten els empresaris dues qüestions claus: la creació de feina i la reactivació del consum. I per tant, què faran per impulsar la contractació de treballadors i si s'apujaran els salaris. Foment coincideix amb el Govern espanyol en preveure que abans del 2017 l'atur pot baixar fins el 20%.

Amb Gay de MontellàEsteve Crespo també repassarà algunes de les demandes que fan com la reactivació del crèdit, abaixar impostos i cotitzacions socials, més inversió pública o més flexibilitat en algunes empreses i sectors.

Sobre l'actual moment polític, s'abordaran les conseqüències d'un possible retard en la negociació del finançament autonòmic i també si, l'endemà de les eleccions europees, influiran per desencallar la qüestió catalana. També si entre els empresaris es polaritzen les posicions després que d'altres patronals han donat suport a la consulta.

A la segona part, "El Debat de la 1" comptarà amb un dels fundadors de la Plataforma Societat Civil Catalana, Josep Ramon Bosch. Es va presentar el 23 d’abril, i els promotors ja han anunciat diverses mobilitzacions antisobiranistes. Qui la forma, què pretenen, i si són l'oposició a l'Assemblea Nacional, són algunes de les qüestions que es plantejaran.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz