De dilluns a divendres de les 14.00h a les 15.00h. a Ràdio 4

  • Malou Bustos, component del grup Ol'Green ens parla de la seva actuació a la Sala Barts de Barcelona

I les novetats dels propers festivals musicals de Catalunya i dels llibres editats recentment

COMUNICACIO - RTVE CATALUNYA
2 min.

“Wonderland" és un programa cultural de Ràdio 4 que presenta i dirigeix Rosa Gil de dilluns a divendres entre les 14 i les 15 hores.

Recupera tots els podcasts del programa a la pàgina web de Ràdio 4, la primera en català: www.rtve.es/radio4

Txarango són el grup revelació del panorama musical català. Al Wonderland parlem amb ells del seu darrer álbum i de les próximes actuacions que faran en directe. També us portem la música d’Ol'Green i les darreres novetats dels festivals musicals que se celebraran próximament al nostre país així com dels llibres que més us interessen.

Són el grup revelació català i un dels més destacats a nivell nacional. Són Txarango i venen al Wonderland per presentar el seu nou disc Som Riu. Amb ells parlarem d'aquest segon àlbum, carregat d'esperança, ganes de viure i de lluitar per un món més just des del positivisme i el bon rotllo. 14 temes que escoltarem al Wonderland i que durant els dies 2 i 3 de maig sonaran al concert que el grup farà a Sant Joan de les Abadesses en motiu del primer Clownia Festival. Un festival organitzat per ells mateixos i que acull les millors propostes musicals a nivell nacional i internacional.

Malou Bustos és una de les components del grup Ol'Green. Ells es defineixen com un producte barceloní a base de música i bon rotllo, buscant sempre fer gaudir, emocionar i no deixar el públic indiferent. Els somriures, palmes i el ball caracteritzen la seva escenificació, on el so i moviment és continu. Han passat per escenaris molt diversos no solament catalans si no també de la resta del país i fins i tot d’Europa. Amb ella parlarem de la seva propera actuació aquest cap de setmana a la Sala Barts de Barcelona.

I a la secció Mirall Sonor comentarem amb Consol Saenz les novetats més interessants dels festivals que ens queden més a prop.

A El Laberint ens deixarem portar per la literatura de la mà de Jordi Corominas amb les aventures més inhòspites dels autors que més han marcat les nostres vides.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz