Divendres 11 d'octubre de les 14.00 a les 15.00 hores a Ràdio 4

L'escriptora Júlia Navarro, al programa "Wonderland" de Ràdio 4

  • A més, la conductora del programa, Rosa Gil, entrevistarà a l'autor Jordi Mata

COMUNICACIÓ - TVE CATALUNYA
1 min.

"Wonderland" és un programa cultural de Ràdio 4 que presenta i dirigeix Rosa Gil de dilluns a divendres entre les 14 i les 15 hores

Demà divendres, a "Wonderland" Rosa Gil parlarà amb l'escriptora Júlia Navarro, que presenta el llibre Dispara, yo ya estoy muerto. Aquesta obra narra l'apassionant història de dues famílies que lluiten per sobrepasar-se al seu propi destí en una Palestina en conflicte. Aquestes famílies establiran un fort vincle d'amistat que per damunt de les diferències religioses i polítiques, es perpetuarà generació rere generació.

A continuació, a ‘Sevenwonders’ tractarem amb Víctor Farradelles l'época dels tsars rusos i s’entrevistarà a Jordi Mata, autor de Grandeses i misèries dels tsars més cèlebres. També parlarem dels desastres que, de vegades, treuen grans descobertes: la tala d'arbres a la selva amazónica ha tret a la llum les restes d'una antiga civilització de grans dimensions.

Per tancar el programa, a ‘Wondertalent’, David Martí portarà el grup Anthony Agenot Trio que presentaran "Passat, present, futur". Un grup nou de jazz sortit també de l'Escola de Tallers de Músics.

Noticias

Televisión

Radio

Deportes

Infantil

A la Carta

Playz